top of page
solceller-boras.png

Solceller Trollhättan

Med en passion för hållbarhet och förnybar energi står Sveport Sol redo att erbjuda dig säker, trygg och professionell installation av solpaneler i Trollhättan. Vi är verksamma över hela Trollhättan med omnejd och anpassar våra lösningar efter dina unika behov och förutsättningar.

Alltid personlig kontakt, via mobil eller mail.
010-300 12 30
  info@sveportsol.se   

Solceller är smart för både plånboken och miljön

Att välja solceller är ett klokt beslut som gynnar både din ekonomi och miljön. Genom att installera solceller i Trollhättan på ditt tak eller på marken, börjar du generera din egen el och minskar ditt beroende av elnätet och de varierande elpriserna. Solceller är också en attraktiv investering som kan höja värdet på din fastighet i Trollhättan, och rent miljömässigt bidrar de till att minska utsläppen av växthusgaser.

Lokal expertis med personlig touch

På Sveport Sol är vi stolta över vår djupa förankring i Trollhättan och dess omgivningar. Vår långa erfarenhet av att utföra uppdrag här har gett oss en unik förståelse för lokala förhållanden och behov, vilket gör oss till experter på att leverera solcellslösningar som passar perfekt för våra kunder i Trollhättan.


Varje projekt är unikt, och vi tar oss tid att förstå dina specifika behov och önskemål. Vi säkerställer att du får en solcellslösning som är skräddarsydd för ditt hem, lantbruk eller företag i Trollhättan.


Vi tror på vikten av personlig kontakt. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och ge råd genom hela processen. Vi är inte bara din leverantör. Vi är din partner.

 

Solpaneler vi kan erbjuda dig i Trollhättan

På Sveport Sol är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa solpaneler som är anpassade för att möta de unika behoven hos våra kunder i Trollhättan. Våra solpaneler är inte bara effektiva och pålitliga, utan de är också konstruerade för att vara i princip underhållsfria med en imponerande lång livslängd - minst 25-30 år. Detta garanterar en långsiktig och pålitlig energiproduktion.


Skulle dina solpaneler av någon anledning kräva underhåll eller service, är Sveport Sol bara ett telefonsamtal bort. Vi erbjuder snabb och effektiv service för att säkerställa att ditt solcellssystem fungerar optimalt.
 

DMEGC Solab

DMEGC Solar 410W Full Black är en optimal lösning för både bostäder och kommersiella solcellsinstallationer i Trollhättan, där överlägsen energieffektivitet är nyckeln. Med sin avancerade teknologi och eleganta, helsvarta design kombinerar denna solpanel hög prestanda med ett estetiskt tilltalande utseende. En kundfavorit.
 

ZNShine Solar

ZNShine Solars flaggskeppsmodell - ZNSHINESOLAR 400W solpanel. Denna högkvalitativa panel är helt svart och har en dubbelsidig glas-glas konstruktion med en unik grafitbeläggning. Denna beläggning motverkar smuts och underlättar rengöring, vilket effektiviserar underhållet och ökar energiproduktionen.
 

Hyundai Energy Solutions

Hyundai Energy Solutions erbjuder helt svarta 430wp solpaneler, konstruerade med innovativ shingled-teknik. I dessa paneler är solcellerna skurna i tunna skivor och något överlappande, vilket eliminerar oanvänt utrymme och skapar en enhetlig, estetiskt tilltalande svart yta. Denna design garanterar både effektivitet och elegans för ditt solcellssystem.

Grönt avdrag gör solpaneler på taket till en billig affär

Det gröna avdraget gör investeringen i solceller ännu mer attraktiv i Trollhättan. Genom att utnyttja detta skatteavdrag kan kostnaden för installation av solpaneler bli betydligt mer överkomlig.
 

Så fungerar grönt avdrag

  • 20% kostnadsreduktion: Det gröna avdraget tillåter dig att dra av cirka 20% av den totala kostnaden för installation av solceller.

  • Maximalt avdrag: Du kan dra av upp till 50 000 kronor, vilket gör en betydande skillnad i den totala investeringskostnaden.

  • Ökad tillgänglighet: Grönt avdrag gör solenergi mer tillgänglig för en bredare publik. Oavsett om du är villaägare eller företagare så kan du dra nytta av denna ekonomiska fördel.
     

Sveport Sol är här för att hjälpa dig att förstå och dra full nytta av grönt avdrag. Vi guidar dig genom processen och ser till att din investering i solceller i Trollhättan blir så kostnadseffektiv och givande som möjligt. Med skatteavdraget blir din investering i solpaneler på taket inte bara en smart miljömässig handling, utan även en ekonomiskt fördelaktig affär.
 

En hållbar och lönsam investering

Att investera i solceller är inte bara bra för miljön, det är också ett ekonomiskt smart beslut. Särskilt för villaägare i Trollhättan kan solceller på taket vara en utmärkt investering som betalar för sig över tid.

För en normalstor villa i Trollhättan kan solcellsanläggningen betala tillbaka sin investering inom 6 till 10 år. Detta är en anmärkningsvärt snabb återbetalningstid, särskilt med tanke på solpanelernas långa livslängd.

Efter att investeringen är återbetald fortsätter du att dra nytta av gratis solenergi, vilket innebär ännu större besparingar över tid.

Genom att installera solceller kan du minska din elräkning med drygt 7 600 kronor per år. Dessa besparingar ackumuleras över tiden, vilket bidrar till en betydande minskning av hushållets totala driftskostnader.

Utöver de ekonomiska fördelarna bidrar solceller också till en mer hållbar framtid genom att minska beroendet av fossila bränslen och sänka koldioxidutsläppen.

 

Få ut det mesta av dina nya solceller i Trollhättan

Med ett solcellsbatteri från Sveport Sol kan du maximera användningen av dina nya solceller i Trollhättan. Detta smarta tillägg möjliggör lagring av överskottsel, vilket ger dig möjlighet att använda din egenproducerade el när elpriserna är som högst. Det är inte bara en lösning som sparar pengar på lång sikt, utan även ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig energianvändning.

 

Med Sveport Sols solcellsbatterier investerar du i en framtidssäker och miljömedveten energilösning.
 

Här är ett exempel på en offert till en nöjd kund

Enligt kalkylen tjänar du minst 6 107 674 kr genom att installera solceller på ditt tak, vilket motsvarar en avkastning på 19%. Redan efter 6 år får du mer pengar i plånboken. Under garantitiden kommer din anläggning att producera ca 2 182 450 kWh.
 

Proffsig solcellsinstallation från certifierade installatörer

Hos Sveport Sol får du proffsig solcellsinstallation i Trollhättan utförd av våra certifierade installatörer. Vår personal är expertutbildad och har omfattande erfarenhet av att installera solcellssystem, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet i varje projekt. Vi är engagerade i att ge dig en smidig och problemfri installation och är med dig hela vägen, från start till mål. Vi ser till att ditt nya solcellssystem är optimerat för bästa möjliga prestanda. Med Sveport Sol kan du vara säker på att din investering hanteras med största professionalism och expertis.

Så här enkelt kommer du i gång med solceller i Trollhättan. Med montering inom 6-7 veckor

1

 Konsultation

Det kan vara till stor hjälp att prata med en specialist, när det gäller att välja rätt solpanels anläggning lösning, för att se över sina behov och önskemål.

2

Utvärdering och inspektion

Vi kommer till dig och kontrollmäter, höjder, bred, lutningar, skuggor och ger dig en överblick och tips.

3

Offert

Du får en offert av oss, baserad på den kontrollmätning vi gjorde hos dig.

4

Godkännande

Underlag och offert godkänns av dig. Våra elektriker skickar föranmälan till nätägaren.

5

Montage/installation

Vi bokar med dig, installation/montaget ca 1 vecka i förväg. Vi monterar efter handbok 457 för solceller. Montaget är färdigt på några dagar. Efteranmälan skickas till nätägaren.

6

Driftsättning

Efter installationen finns vi tillgängliga för att hjälpa er att säkerställa driftsäkerhet på er

Vi hjälper dig med Appfunktion, så du kan följa, vad dina solpaneler sparar för dig.

KONTAKTA OSS

Sveport Solpaneler är din leverantör av solpaneler och alla tillbehör. Det kostar inget att fråga oss!

Ring oss - eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Vi ber om ditt namn, telefonnummer, e-post och din adress, för att kunna ge dig så bra service som möjligt. 

Adressen behöver vi för att kunna se hur solpaneler kan placeras, och ditt telefonnummer för att kunna återkomma om något är oklart. 

Vi hörs snart!

Smedvägen 27, 443 61 Stenkullen

Tack för ditt meddelande!

bottom of page