top of page
solceller-boras.png

Solceller i Lerum

Välkommen till Sveportsol, din lokala expert på solceller i Lerum. Med en passion för hållbarhet och förnybar energi står vi redo att erbjuda dig en säker, trygg och professionell installation av solpaneler i Lerum, vare sig om du är en privatperson, ett företag eller lantbrukare. Vi är verksamma över hela Lerum med omnejd, där vi anpassar våra lösningar efter dina unika behov och förutsättningar.
 

Alltid personlig kontakt, via mobil eller mail.
010-300 12 30
  info@sveportsol.se   

Solceller är smart för både plånboken och miljön

Att välja solceller är ett klokt beslut som gynnar både din ekonomi och miljön. När du installerar solceller på ditt tak eller på marken, börjar du generera din egen el. Detta minskar ditt beroende av elnätet och de varierande elpriserna. Över tid kan besparingarna bli betydande.
 

Solceller är också en attraktiv investering som kan höja värdet på din fastighet i Lerum. Allt fler köpare och investerare värdesätter energieffektiva och miljövänliga lösningar, vilket känns allt mer aktuellt i den ökänt osäkra bostadsmarknaden.
 

Rent miljömässigt är solenergi en ren och förnybar energikälla. Genom att använda solceller bidrar du till att minska utsläppen av växthusgaser och ditt koldioxidavtryck, och genom att generera din egen el från solceller minskar du efterfrågan på energi från fossila bränslen.
 

Solceller erbjuder även en stor flexibilitet. Du kan installera dem på taket för att maximera utnyttjandet av oanvänd yta, eller på marken om du har tillgänglig markyta. Båda alternativen erbjuder möjlighet att anpassa installationen efter dina specifika behov och förhållanden.

Med Sveportsol som din partner kan du vara säker på att få en lösning som passar just dina behov och bidrar till en mer hållbar värld, och en gladare plånbok för dig personligen.

Lokal expertis med personlig touch

På Sveportsol är vi stolta över vår djupa förankring i Lerum och dess omgivningar. Vår långa erfarenhet av att utföra uppdrag här har gett oss en unik förståelse för lokala förhållanden och behov. Det är denna kunskap som gör oss till experter på att leverera solcellslösningar i Lerum som passar perfekt för våra kunder.


Varje projekt är unikt, och vi tar oss tid att förstå dina specifika behov och önskemål. Vi säkerställer att du får en solcellslösning som är skräddarsydd för ditt hem, lantbruk eller företag i Lerum.


Vi tror på vikten av personlig kontakt. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och ge råd genom hela processen. Vi är inte bara din leverantör. Vi är din partner.

 

Solpaneler vi kan erbjuda dig i Lerum

På Sveportsol är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa solpaneler som är anpassade för att möta de unika behoven hos våra kunder i Lerum. Våra solpaneler är inte bara effektiva och pålitliga, men de är också konstruerade för att vara i princip underhållsfria med en imponerande lång livslängd - minst 25-30 år. Detta garanterar en långsiktig och pålitlig energiproduktion.


Skulle dina solpaneler av någon anledning kräva underhåll eller service, är Sveportsol bara ett telefonsamtal bort. Vi erbjuder snabb och effektiv service för att säkerställa att ditt solcellssystem fungerar optimalt.
 

DMEGC Solab

DMEGC Solar 410W Full Black är en optimal lösning för både bostäder och kommersiella solcellsinstallationer, där överlägsen energieffektivitet är nyckeln. Med sin avancerade teknologi och eleganta, helsvarta design kombinerar denna solpanel hög prestanda med ett estetiskt tilltalande utseende. En kundfavorit.
 

ZNShine Solar

ZNShine Solars flaggskeppsmodell - ZNSHINESOLAR 400W solpanel. Denna högkvalitativa panel är helt svart och har en dubbelsidig glas-glas konstruktion med en unik grafitbeläggning. Denna beläggning motverkar smuts och underlättar rengöring, vilket effektiviserar underhållet och ökar energiproduktionen.
 

Hyundai Energy Solutions

Hyundai Energy Solutions erbjuder helt svarta 430wp solpaneler, konstruerade med innovativ shingled-teknik. I dessa paneler är solcellerna skurna i tunna skivor och något överlappande, vilket eliminerar oanvänt utrymme och skapar en enhetlig, estetiskt tilltalande svart yta. Denna design garanterar både effektivitet och elegans för ditt solcellssystem.

Grönt avdrag gör solpaneler på taket till en billig affär

Du som privatperson får stöd av grönt avdrag är en viktig faktor som gör investeringen i solceller ännu mer attraktiv. Genom att utnyttja detta skatteavdrag kan kostnaden för installation av solpaneler på ditt tak i Lerum bli betydligt mer överkomligt.
 

Så fungerar grönt avdrag

  • 20% kostnadsreduktion: Det gröna avdraget tillåter dig att dra av cirka 20% av den totala kostnaden för installation av solceller.

  • Maximalt avdrag: Du kan dra av upp till 50 000 kronor, vilket gör en betydande skillnad i den totala investeringskostnaden.

  • Ökad tillgänglighet: Grönt avdrag gör solenergi mer tillgänglig för en bredare publik. Oavsett om du är villaägare eller företagare så kan du dra nytta av denna ekonomiska fördel.
     

Sveportsol är här för att hjälpa dig att förstå och dra full nytta av grönt avdrag. Vi guidar dig genom processen och ser till att din investering i solceller i Lerum blir så kostnadseffektiv och givande som möjligt. Med skatteavdraget blir din investering i solpaneler på taket inte bara en smart miljömässig handling, utan även en ekonomiskt fördelaktig affär.
 

En hållbar och lönsam investering

Att investera i solceller är inte bara bra för miljön, det är också ett ekonomiskt smart beslut. Särskilt för villaägare i Lerum kan solceller på taket vara en utmärkt investering som betalar för sig över tid.

För en normalstor villa i Lerum kan solcellsanläggningen betala tillbaka sin investering inom 6 till 10 år. Detta är en anmärkningsvärt snabb återbetalningstid, särskilt med tanke på solpanelernas långa livslängd.

Efter att investeringen är återbetald fortsätter du att dra nytta av gratis solenergi, vilket innebär ännu större besparingar över tid.

Genom att installera solceller kan du minska din elräkning med drygt 7 600 kronor per år. Dessa besparingar ackumuleras över tiden, vilket bidrar till en betydande minskning av hushållets totala driftskostnader.

Utöver de ekonomiska fördelarna bidrar solceller också till en mer hållbar framtid genom att minska beroendet av fossila bränslen och sänka koldioxidutsläppen.

 

Få ut det mesta av dina nya solceller i Lerum

Med ett solcellsbatteri från Sveportsol kan du maximera användningen av dina nya solceller i Lerum. Detta smarta tillägg möjliggör lagring av överskottsel, vilket ger dig möjlighet att använda din egenproducerade el när elpriserna är som högst. Det är inte bara en lösning som sparar pengar på lång sikt, utan även ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig energianvändning.

 

Med Sveportsols solcellsbatterier investerar du i en framtidssäker och miljömedveten energilösning.
 

Här är ett exempel på en offert till en nöjd kund

Enligt kalkylen tjänar du minst 6 107 674 kr genom att installera solceller på ditt tak, vilket motsvarar en avkastning på 19%. Redan efter 6 år får du mer pengar i plånboken. Under garantitiden kommer din anläggning att producera ca 2 182 450 kWh.
 

Proffsig solcellsinstallation från certifierade installatörer

Hos Sveportsol får du proffsig solcellsinstallation i Lerum utförd av våra certifierade installatörer. Vår personal är expertutbildad och har omfattande erfarenhet av att installera solcellssystem, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet i varje projekt. Vi är engagerade i att ge dig en smidig och problemfri installation och är med dig hela vägen, från start till mål. Vi ser till att ditt nya solcellssystem är optimerat för bästa möjliga prestanda. Med Sveportsol kan du vara säker på att din investering hanteras med största professionalism och expertis.

Smidigt och prisvärt

Smidigt och prisvärt, och vi har inte behövt göra något mer än berätta vad vi vill ha (och flytta bilen). Rekommenderar verkligen Sveport Solpaneler.
- Familjen Karlsson

Processen var jätteenkel

Vi började prata om solpaneler när elräkningarna började sticka iväg, trots att vi sparade allt vi kunde. Från första kontakten tog det bara ett par dagar innan Lennart var på plats för att mäta hos oss. Hela processen var jätteenkel för oss, och det gick snabbt allting! Nu producerar vi vår egen el och det känns fantastiskt.
- Anna och Hans

Sveport Sol löste allt direkt!

Ringde flera solcellsföretag men fick inte tag på rätt person eller så kunde dom inte leverera, men Sveport Sol löste det direkt. Tack!
- J. Andersson

Så här enkelt kommer du i gång med solceller i Lerum. Med montering inom 6-7 veckor

1

 Konsultation

Det kan vara till stor hjälp att prata med en specialist, när det gäller att välja rätt solpanels anläggning lösning, för att se över sina behov och önskemål.

2

Utvärdering och inspektion

Vi kommer till dig och kontrollmäter, höjder, bred, lutningar, skuggor och ger dig en överblick och tips.

3

Offert

Du får en offert av oss, baserad på den kontrollmätning vi gjorde hos dig.

4

Godkännande

Underlag och offert godkänns av dig. Våra elektriker skickar föranmälan till nätägaren.

5

Montage/installation

Vi bokar med dig, installation/montaget ca 1 vecka i förväg. Vi monterar efter handbok 457 för solceller. Montaget är färdigt på några dagar. Efteranmälan skickas till nätägaren.

6

Driftsättning

Efter installationen finns vi tillgängliga för att hjälpa er att säkerställa driftsäkerhet på er

Vi hjälper dig med Appfunktion, så du kan följa, vad dina solpaneler sparar för dig.

KONTAKTA OSS

Sveport Solpaneler är din leverantör av solpaneler och alla tillbehör. Det kostar inget att fråga oss!

Ring oss - eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Vi ber om ditt namn, telefonnummer, e-post och din adress, för att kunna ge dig så bra service som möjligt. 

Adressen behöver vi för att kunna se hur solpaneler kan placeras, och ditt telefonnummer för att kunna återkomma om något är oklart. 

Vi hörs snart!

Smedvägen 27, 443 61 Stenkullen

Tack för ditt meddelande!

bottom of page