top of page
Solceller Kungsbacka


Solceller i Kungsbacka

Välkommen till Sveport Sol, din lokala specialist på solceller i Kungsbacka. Med vår passion för hållbarhet och förnybar energi erbjuder vi en säker, trygg och professionell installation av solpaneler i Kungsbacka, oavsett om du är privatperson, företagare eller lantbrukare. Vi är aktiva i hela Kungsbacka med omnejd och skräddarsyr våra lösningar för att uppfylla dina specifika behov och förutsättningar.
 

Alltid personlig kontakt, via mobil eller mail.
010-300 12 30
  info@sveportsol.se   

Solceller är smart för både plånboken och miljön

Att välja solceller är en smart beslut för både din ekonomi och miljön. Installation av solceller i Kungsbacka, på antingen tak eller mark, ger egen elproduktion, vilket minskar beroendet av det offentliga elnätet och de varierande elpriserna. Detta kan leda till betydande besparingar över tid. Solceller är dessutom en attraktiv investering som kan öka värdet på din fastighet i Kungsbacka, med tanke på efterfrågan på energieffektiva och miljövänliga lösningar i dagens bostadsmarknad.

Solenergi är en ren och förnybar energikälla, och genom att använda solceller bidrar du till att minska utsläppen av växthusgaser och ditt koldioxidavtryck. Solceller erbjuder stor flexibilitet i installationen, antingen på taket för att maximera användningen av ledig yta eller på marken om du har tillgänglig markyta.

Genom att samarbeta med Sveport Sol i Kungsbacka får du en anpassad lösning som passar dina behov och bidrar till en hållbarare värld samt en mer ekonomisk fördel för dig.

Lokal expertis med personlig touch

På Sveport Sol är vi stolta över vår djupa lokala förankring och långa erfarenhet i Kungsbacka, vilket ger oss en unik förståelse för de lokala förhållandena och behoven i området. Vi är experter på att leverera solcellslösningar som är perfekt anpassade för våra kunder i Kungsbacka.

Varje projekt behandlas unikt, och vi lägger stor vikt vid att förstå varje kunds specifika behov. Vi tror på personlig kontakt och är alltid tillgängliga för att ge råd och support genom hela processen, vilket gör oss till mer än bara leverantörer – vi är dina partners.

 

Solpaneler i Kungsbacka erbjudna av Sveport Sol

Sveport Sol är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa solpaneler i Kungsbacka, anpassade för att möta våra kunders unika behov.

 

Dessa solpaneler är inte bara effektiva och tillförlitliga, utan även konstruerade för att vara nästan helt underhållsfria och ha en imponerande livslängd på minst 25-30 år, vilket säkerställer långsiktig och pålitlig energiproduktion.

 

För eventuellt underhåll eller service, står Sveport Sol redo med snabb och effektiv support för att ditt solcellssystem ska fungera optimalt.

DMEGC Solab

DMEGC Solar 410W Full Black - denna panel är idealisk för såväl hem som företag, med dess avancerade teknologi och stilrena, helsvarta design. Den förenar utmärkt prestanda med estetik. Kundfavorit.

ZNShine Solar

ZNShine Solars flaggskeppsmodell - ZNSHINESOLAR 400W solpanel. Denna helt svarta panel har en innovativ glas-glas konstruktion med en speciell grafitbeläggning som underlättar rengöring och ökar energiproduktionen.

Hyundai Energy Solutions

Hyundai Energy Solutions erbjuder helt svarta 430wp solpaneler. Dessa paneler använder en avancerad teknik där solcellerna är skurna i tunna skivor, vilket skapar en enhetlig och estetiskt tilltalande design samt ökar effektiviteten..

Grönt avdrag gör solpaneler på taket till en billig affär

Grönt avdrag är en viktig ekonomisk förmån som gör solpanelinstallation på tak i Kungsbacka mer överkomlig. Avdraget erbjuder en 20% kostnadsreduktion på installationen, med ett maximalt avdrag på 50 000 kronor, vilket gör solenergi mer tillgänglig och ekonomiskt fördelaktigt för både villaägare och företagare. Sveport Sol hjälper dig att förstå och maximera fördelarna med detta avdrag, vilket till slut får din investering att bli både miljövänlig och ekonomiskt gynnsam. Win-win!

En hållbar och lönsam investering

Investering i solceller är inte bara miljövänlig utan även ekonomiskt fördelaktig, speciellt för villaägare i Kungsbacka. Solcellsanläggningar för en standardvilla kan betala tillbaka sig på 6 till 10 år, en snabb återbetalningstid givet solpanelernas långa livslängd.

Efter återbetalning fortsätter besparingarna genom gratis solenergi. Årligen kan solceller minska elräkningen med omkring 7 600 kronor, vilket ger stora långsiktiga besparingar och bidrar till en hållbar framtid genom minskade koldioxidutsläpp.
 

Få ut det mesta av dina nya solceller i Kungsbacka

Med solcellsbatterier från Sveport Sol i Kungsbacka kan du maximera effektiviteten av dina solceller. Batterierna lagrar överskottsel, vilket möjliggör användning av egenproducerad el när elpriserna är höga - du sparar med andra ord pengar på lång sikt. Detta är också ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig energianvändning.

 

Sveport Sols solcellsbatterier är en investering i en framtidssäker och miljömedveten energilösning.
 

Här är ett exempel på en offert till en nöjd kund

Enligt kalkylen tjänar du minst 6 107 674 kr genom att installera solceller på ditt tak, vilket motsvarar en avkastning på 19%. Redan efter 6 år får du mer pengar i plånboken. Under garantitiden kommer din anläggning att producera ca 2 182 450 kWh.
 

Proffsig solcellsinstallation från certifierade installatörer

På Sveport Sol erbjuder vi professionell solcellsinstallation i Kungsbacka, utförd av certifierade installatörer. Med expertutbildad personal och omfattande erfarenhet garanteras hög kvalitet och säkerhet. Vi strävar efter en smidig och problemfri installation och optimerar varje solcellssystem för bästa prestanda.

 

Våra installatörers engagemang och expertis säkerställer att din investering hanteras professionellt, givetvis med det där lilla extra - den varma, trygga och personliga servicen.

Så här enkelt kommer du i gång med solceller i Kungsbacka - med montering inom 6-7 veckor

1

 Konsultation

Det kan vara till stor hjälp att prata med en specialist, när det gäller att välja rätt solpanels anläggning lösning, för att se över sina behov och önskemål.

2

Utvärdering och inspektion

Vi kommer till dig och kontrollmäter, höjder, bred, lutningar, skuggor och ger dig en överblick och tips.

3

Offert

Du får en offert av oss, baserad på den kontrollmätning vi gjorde hos dig.

4

Godkännande

Underlag och offert godkänns av dig. Våra elektriker skickar föranmälan till nätägaren.

5

Montage/installation

Vi bokar med dig, installation/montaget ca 1 vecka i förväg. Vi monterar efter handbok 457 för solceller. Montaget är färdigt på några dagar. Efteranmälan skickas till nätägaren.

6

Driftsättning

Efter installationen finns vi tillgängliga för att hjälpa er att säkerställa driftsäkerhet på er

Vi hjälper dig med Appfunktion, så du kan följa, vad dina solpaneler sparar för dig.

KONTAKTA OSS

Sveport Solpaneler är din leverantör av solpaneler och alla tillbehör. Det kostar inget att fråga oss!

Ring oss - eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Vi ber om ditt namn, telefonnummer, e-post och din adress, för att kunna ge dig så bra service som möjligt. 

Adressen behöver vi för att kunna se hur solpaneler kan placeras, och ditt telefonnummer för att kunna återkomma om något är oklart. 

Vi hörs snart!

Smedvägen 27, 443 61 Stenkullen

Tack för ditt meddelande!

bottom of page